Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

 KSV uitsl wk41.JPG


 

H3H Galaconcert.jpg


 

Beugelen Mariaput.JPG

Klik hier voor de printversie.


 

Logo ZijActief.JPG 

Dames, vanaf 27 september t/m 11 oktober kunnen jullie weer stemmen op je favoriete vereniging ZijActief. Jullie code komt tzt in de brievenbus vallen. Dus geef je stem aan ZijActief. Voor diegene die geen computer hebben, kan altijd bij een van de leden van de werkgroep terecht.

 

Bezoek met ZijActief de Margriet Winter Fair.

ZijActief Limburg bestaat volgend jaar 90 jaar. Dat willen we op 26 november alvast met jou vieren. Samen brengen we een bezoek aan de Margriet Winter Fair, het leukste overdekte winterfeest van Nederland. Heb je ook zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? In een dagje shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven? Meld je dan snel aan. We vertrekken  in de ochtend met bussen vanuit diverse plaatsen in Limburg. Rond 12.00 uur komen we aan in Den Bosch. We vertrekken om 18.00 uur weer naar Limburg en voor elke deelnemer hebben we een leuke goodiebag.

Aanmelden en betalen kan bij Toos Linsen, ruiterstraat 2. De kosten zijn: € 30,= voor leden en € 35,= voor niet leden. Doe dat voor 25 oktober.


 

Handboog.jpg

Persoonlijke Kampioenschappen 2019:

Tijdens het laatste weekend van augustus werden de persoonlijke kampioenschappen van de bond Gezellig Samenzijn gehouden in Roggel. Een aantal schutters van HBV Wilhelmina namen deel aan het kampioenschap, en met succes!

Op de zaterdag werd Koen Steyvers 3e bij jeugdklasse op 18 meter. Een dag later werd de vader van Koen, Arjen Steyvers, 2e in de 2e Klasse van de Heren. Koen en Arjen van harte gefeliciteerd met deze super prestatie.

 Handboog 2019.JPG


 

RSV Haelen..JPG 

Leudalrit 2019 - Enjoy the Ride

Zondag 6 oktober 2019organiseert Ruitersportvereniging Haelen voor de 43e keer een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal. De route heeft een lengte van 23 km, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden. Voor de beginnende ruiter is een korte route van ca. 5 km uitgezet.

De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, Biesstraat 59

6093 AC Heythuysen. Deze parkeerplaats ligt vlak bij de Busjop, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen. Start is mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet.

De route voert door het bosrijke Leudal. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen.

Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt voor ruiters € 15,-, € 20,- voor aanspanningen en € 10 voor deelnemers aan de korte route. Leden van de KNHS krijgen € 5,- korting.

Koffie, thee of fris en een lekker broodje is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Op de pauzeplaats zijn tegen betaling ook soep, drank en broodjes verkrijgbaar.

INSCHRIJVEN:

Stuur een mail naar info@rsvhaelen.nl en vermeld je naam en eventueel het KNHS nummer. Je kunt het inschrijfgeld overmaken op Rabobank NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder vermelding van Leudalrit en je naam.

Een week van te voren ontvangen deelnemers die zich opgegeven hebben een mail met extra informatie over de rit en startlocatie. Voor meer informatie en actuele updates, zie onze facebook pagina: https://www.facebook.com/events/2190629277655158/

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Pruijsten-Timmermans,

tel. 0475-582634


 

Logo ZijActief.JPG

 

Hallo dames, het is weer bijna zover, de vakantie is bijna om en daarom beginnen we weer op:

02-09 High tea:

Wij gaan gezellig bij kletsen over de vakantie met een High tea. Dat gebeurd bij Stox (vroeger Intratuin) in Roermond. Het begint om 13.30 uur dus we vertrekken vanaf het van Horneplein om 13.00 uur. Eigen bijdrage is € 7,50. Opgeven en betalen bij Els v.d.Venne Burg.Derkxstraat 4 en wel voor 25 augustus. Ook even aangeven of je een auto ter beschikking hebt of als je met de fiets gaat.

16-09 Honnée vervolg:

Wij hadden het vorig jaar over niet aangeboren hersenletsel. Nu gaan we een vervolg hier op doen en wel: niet aangeboren hersenletsel en wat betekent dat voor partner /familie. Het word verteld door Kirsten van Olst. Zij is met dit onderwerp gepromoveerd. Het begint om 20.00 uur en is bij de Abdij. Het is een open avond, iedereen is welkom.

29-09 Samen op stap:

Deze dag is een zondag en dan gaan we naar Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek. Dit is op eigen gelegenheid. Ontvangst is om 11.00 uur. Er is een lunch en er wordt gegolfd.(trek platte schoenen aan). De kosten zijn €20,= voor leden en €25,= voor niet leden. Aanmelden kan voor 8 september via: zijactief@zijactieflimburg.nl en maak de kosten over op rek.nr. NL62RABO0144103400 onder vermelding van:- SOSOZ 29 sept. –naam en afdeling. Adres is: Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof, Roomweg 85, 5985NS Grashoek. www.kapelkeshof.nl.

 

Winterfair 1.JPG

 Winterfair 2 .JPG


 

Logo EHBO.JPG

Van 20 tot 27 augustus is er weer onze jaarlijkse pleisteractie, waarin we de inwoners van Horn vragen om een bijdrage voor ons werk. Als dank je wel verstrekken we een paar pleisters.

Maar waar is dat geld dan voor? Een kostenpost voor ons is het lesmateriaal voor de Jeugd EHBO op basisschool de Mussenberg, waar we al bijna 40 jaar groep 8 de basis van EHBO bijbrengen en de school laten verlaten met het certificaat Jeugd EHBO A.

Daarnaast zijn de AED cursussen en aanschaf van AED’s best hoge kostenposten.  Een van de AED’s  is altijd bij een evenement aanwezig.

Uiteraard verzorgen we ook EHBO (herhaling) lessen om de kennis van EHBO in Horn op peil te houden.

In het najaar, waarschijnlijk november, willen we ook weer een cursus reanimatie verzorgen. In 2 avonden van 4 uur wordt geleerd hoe je hartfalen kunt constateren, hoe je een melding naar deskundige hulp moet verzorgen, uiteraard hoe je moet reanimeren en hoe je een AED moet bedienen. Belangstelling laat het ons weten via mail of facebook.
ehbo-horn@familiesmeets.net.


 

Vossen van de Spik.JPG 


 

Senioren vereniging.PNG

 Bedevaart.JPG


 

Jubileum Animato.JPG


 

H3H flyer werving.jpg   


 

 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG