Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

 

Poster dorpsfestival-01.jpg


 

Jubileum Animato.JPG


 

Buurtvereniging De Dalbewoners.

VRIJDAG 28 JUNI  KIENEN

Aan de vooravond van onze buurt barbecue houden wij vrijdag 28 juni een gezellige kienavond in onze feesttent op het pleintje aan de Heer Dirkstraat  in Horn. Naast onze leden zijn ook de overige inwoners uit Horn en de gemeente Leudal welkom. Aanvangstijd 19.30 uur, vanaf 19.00 uur verkoop kaarten. Losse kaarten € 1,50. Een halve serie € 4,00, een hele serie kost € 7,50 en een dubbele serie € 12,50. Neemt u s.v.p. zelf fiches mee?


 

 Logo H3H.png

Dorpsfestival Horn:

De jubilerende Harmonie De Drie Horens organiseert zondag 23 juni een Dorpsfestival in De Postkoets in Horn. Een gratis muziekfestijn voor iedereen waarbij gezelligheid en sfeer voorop staan met o.a. een optreden van een reünieorkest bestaande uit oud-leden van de harmonie.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan werd op 16 maart van dit jaar een reünie gehouden waarbij een aantal oud-leden besloten hun instrument weer op te pakken voor een eenmalig optreden tijdens dit festival. Na een aantal repetities zit de stemming er goed in en klinkt er een lekker repertoire met nummers van Frank Sinatra tot de Second Waltz van Shostakovich.

Maar voordat de reünisten het podium betreden zijn eerst de leerlingen en het jeugdorkest o.l.v. dirigent Ad Lamerigts aan de beurt met muziek van o.a. Abba en Queen. Ook de allerjongste muzikanten laten van zich horen tijdens de Recorder Rap.

Het concert wordt afgesloten met een optreden van het harmonieorkest o.l.v. Frans Hendrikx dit keer in bigband formatie met combo. Het orkest speelt samen met solosaxofonist Christian Martens een aantal Zuid-Amerikaanse nummers van Piazzolla en Chick Corea. Daarnaast begeleidt het orkest zangeres Mella Klaessen in een aantal echte bigband nummers van o.a. Björk, Penny Lee, Ray Charles en Caro Emerald.


 

Mis Mariakapel A.JPG  

Mis Mariakapel B.JPG


 

H3H flyer werving.jpg  


 

Handboog.jpg 

Koningschieten 2019 bij Handboogvereniging Wilhelmina Horn:

Op zaterdag 6 April werd het Koningschieten 2019 gehouden in De Postkoets Horn. Het was een gezellige en spannende avond. Na 30 pijlen werden de finales geschoten. 

Bij de jeugd waren Yanick, Joris, Koen en Kathelijn de hoogste 4 jeugdschutters. In de eerste halve finale won Kathelijn met 6-2 van Yanick. In de tweede halve finale won Joris van Koen met 6-4. In de finale was Joris in een uitstekende vorm en versloeg Kathelijn met 6-0! Met deze overwinning werd Joris jeugdkoning 2019!

Na de finales van de jeugd begonnen de finales voor de ouderen. De hoogste vier schutters na 30 pijlen waren Arjen, Maurice, Robert en Davy. De eerste halve finale won Arjen met 7-3 van Davy. De twee halve finale won Maurice van Robert met 7-1. In de finale was Arjen de beste schutter, hij won met 7-1 van Maurice en werd daarmee Koning 2019!

Arjen Steyvers en Joris Teeuwen hartelijk gefeliciteerd met jullie titel!


 

Animato Horn.png

Ondertussen bij Animato…


Tijdens de vorige repetitie is (een deel van) de kleding voor het jubileumconcert op 5 oktober gepresenteerd! Dat belooft wat! Ine Hoorens was een pláátje in haar frivole 60’s bloemenjurk (waar, jawel, een petticoat onder gedragen kan worden!). Rob Berger ging in ‘Beatles stijl’; dunne stropdas, strakke broek. We waanden ons op een dansavond; vrijgevochten, een béétje
recalcitrant, want er komen andere tijden…
We houden u op de hoogte!


 

 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG