Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

KSV programma wk50.JPG 


 

Kerstkien Dalbewoners.jpg 


 

 

Logo ZijActief.JPG

05-11 Kruiden:

De kruidenlezing neemt je mee in de wereld van de kruiden en je krijgt meer inzicht in dat wat de natuur ons kan leren over onszelf. Wat zijn kruiden eigenlijk en hoe werken ze? Hoe ziet de kruidengeschiedenis eruit en wat is de denkwijze binnen de huidige kruidengeneeskunde? Voor welke doeleinden en welke kwalen kunnen we kruiden gebruiken en wat zijn de verschillende toepassingsvormen? Welke wilde kruiden kun je ook eten? Wat vertelt de natuur ons met de wisseling van de seizoenen en welke kruiden gebruiken we juist in het huidige seizoen en hoe? Er kan geproefd worden van twee verschillende soorten kruidenthee en een kruidenhapje. Enkele cosmetische kruidenmiddeltjes kunnen worden uitgeprobeerd. Het begint om 20.00 uur en is in de Postkoets. Meer info volgt.

08-11 ALV:

Vooraf wordt u ontvangen met koffie en thee en na afloop is er een afsluitende borrel. Tijdens de middagpauze serveren wij een uitgebreide lunch. Voor de gehele dag betaalt u €15,- per persoon. Leden kunnen zich aanmelden t/m 26 oktober 2018 bij het afdelingssecretariaat Toos Linsen 0475- 582452. Niet-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar zijactief@zijactieflimburg.nl. Geef bij aanmelding door of u gebruik wilt maken van het gratis busvervoer vanaf station Roermond. Het is in het Forum, Elmpterweg 50.  Ledenwijzer quiz! Wie wordt de ZijActief kenner van 2018?  Zangeres Suzan Seegers verrast met prachtige klassiekers uit de pop – en theatermuziek en zelfgeschreven liedjes. 

03-12 Sinterklaas kienen:

Een avondje gezellig ouderwets kienen met leuke prijzen en lekkere snoeperijen. Het begint om 19.30 uur en is in de postkoets. 


 

Logo Handboog.JPG

Op zondag 26 augustus waren de persoonlijke kampioenschappen voor de 1e en 2e klasse heren en de dames 1e en 2e klasse in Slek-Echt. Maurice en Arjen hebben zich voor de 2e klasse heren gekwalificeerd. Sandra heeft zich gekwalificeerd voor de 1e klasse dames tijdens de bondsconcoursen.
Het resultaat: Sandra is 1e geworden in de 1e klasse! Maurice en Arjen vielen helaas buiten de prijzen.

HBV Sandra.jpg 


 

 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG