Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

 

Logo ZijActief.JPG

02-05 Kasteel Aldenghoor:

Wij gaan een rondleiding doen op Kasteel Aldenghoor. Dit begint om 14.00 uur in Haelen. Jullie krijgen bijna alle vertrekken van het Kasteel te zien met alle verhalen erbij. Voor dames die slecht ter been zijn of geen trappen kunnen lopen, er is geen lift.  Er is een eigen bijdrage van €7,50. Opgeven en betalen bij Toos Linssen, Ruiterstraat 2 voor 25 april. Vertrek om 13.30 uur vanaf het van Horneplein. Tevens aangeven of je een auto ter beschikking hebt of als je met de fiets gaat.

08-05 Meiviering:

Dit jaar in Ospel. Om 19.30 uur in de parochiekerk O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen. Het thema van deze dienst : "Moeder Maria, een sterke vrouw!". Samen met zangvereniging  St Caecilia  willen wij er een mooie dienst van maken. Intenties voor deze viering kunt u doorgeven voor 4 mei via mail; adentoosverkooijen@outlook.com. Na de Meiviering is het mogelijk om gezellig een kop koffie en een stuk vlaai te gebruiken in gemeenschaphuis  Haaze-Hoof  Aerthijsplein 3 te Ospel.Graag opgave € 3.50 p.p. als u hiervan gebruik wilt maken voor 4 mei via mailtkirkels@hotmail.com.

13-05 Asperges:

Deze avond begint om 19.00 uur. Wij gaan dan naar Aspergesbedrijf  Suntjens in Heel. Hier krijgen we koffie/thee en cake, een kop asperges soep en nog meer proeverijen. We vertrekken vanaf het van Horneplein en wel om 18.30 uur. Eigen bijdrage is € 4,=. Opgeven en betalen bij Marie-Louise Giebels,Steegstraat 27 en wel voor 2 mei. Ook even doorgeven of je een auto ter beschikking hebt.

27-05 Waterwandeling:

Dit is een middag dat georganiseerd wordt door WML. Met een gids gaan jullie wandelen in Roermond en wel Hattem. Erg interessante middag met veel uitleg over het gebied aldaar. Opgeven bij Anny de Brouwer 0475- 582357. Vertrek om 13.15 uur vanaf het van Horneplein. Als je een auto ter beschikking hebt, even doorgeven aan Anny, ook als je met de fiets gaat. Jullie komen bij elkaar op de parkeerplaats van de hockeyvelden in Roermond.

 

04-06 Reisje:

Dit jaar gaan we weer een gezellig reisje maken, en wel  naar de Eifel. We vertrekken om 08.15 uur op het van Horneplein en gaan dan richting het zuiden waar we worden verwacht in Vaals voor een kop koffie/thee en vlaai. Daarna rijden we verder voor een rondrit door de Eifel met een gids die ons alles verteld onderweg. Bij de stuwmeren de Rursee, de Obersee en de Urftsee maken we een gezellige boottocht. Als lunch krijgen we een originele Eifelplatte. Na de lunch gaat de rondrit verder door een prachtige natuur en rijden we door rustieke en typische Eifeldorpjes. In het bekende toeristenplaatsje Monschau lassen we een langere pauze in zodat jullie genoeg tijd hebben om dit stadje te verkennen. Aan het einde van de dag komen we weer in Vaals waar  een heerlijke diner wordt geserveerd. Dit alles kost € 65,=. Opgeven en betalen bij Gina de Kunder, Weergraaf 10 en wel voor 24 mei. 


 

Handboog.jpg 

Koningschieten 2019 bij Handboogvereniging Wilhelmina Horn:

Op zaterdag 6 April werd het Koningschieten 2019 gehouden in De Postkoets Horn. Het was een gezellige en spannende avond. Na 30 pijlen werden de finales geschoten. 

Bij de jeugd waren Yanick, Joris, Koen en Kathelijn de hoogste 4 jeugdschutters. In de eerste halve finale won Kathelijn met 6-2 van Yanick. In de tweede halve finale won Joris van Koen met 6-4. In de finale was Joris in een uitstekende vorm en versloeg Kathelijn met 6-0! Met deze overwinning werd Joris jeugdkoning 2019!

Na de finales van de jeugd begonnen de finales voor de ouderen. De hoogste vier schutters na 30 pijlen waren Arjen, Maurice, Robert en Davy. De eerste halve finale won Arjen met 7-3 van Davy. De twee halve finale won Maurice van Robert met 7-1. In de finale was Arjen de beste schutter, hij won met 7-1 van Maurice en werd daarmee Koning 2019!

Arjen Steyvers en Joris Teeuwen hartelijk gefeliciteerd met jullie titel!


 

Animato Horn.png

Ondertussen bij Animato…


Tijdens de vorige repetitie is (een deel van) de kleding voor het jubileumconcert op 5 oktober gepresenteerd! Dat belooft wat! Ine Hoorens was een pláátje in haar frivole 60’s bloemenjurk (waar, jawel, een petticoat onder gedragen kan worden!). Rob Berger ging in ‘Beatles stijl’; dunne stropdas, strakke broek. We waanden ons op een dansavond; vrijgevochten, een béétje
recalcitrant, want er komen andere tijden…
We houden u op de hoogte!


  

Goede doelen A1.PNG

Goede doelen B1.PNG


 

 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG