Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

Logo EHBO.JPG

Van 20 tot 27 augustus is er weer onze jaarlijkse pleisteractie, waarin we de inwoners van Horn vragen om een bijdrage voor ons werk. Als dank je wel verstrekken we een paar pleisters.

Maar waar is dat geld dan voor? Een kostenpost voor ons is het lesmateriaal voor de Jeugd EHBO op basisschool de Mussenberg, waar we al bijna 40 jaar groep 8 de basis van EHBO bijbrengen en de school laten verlaten met het certificaat Jeugd EHBO A.

Daarnaast zijn de AED cursussen en aanschaf van AED’s best hoge kostenposten.  Een van de AED’s  is altijd bij een evenement aanwezig.

Uiteraard verzorgen we ook EHBO (herhaling) lessen om de kennis van EHBO in Horn op peil te houden.

In het najaar, waarschijnlijk november, willen we ook weer een cursus reanimatie verzorgen. In 2 avonden van 4 uur wordt geleerd hoe je hartfalen kunt constateren, hoe je een melding naar deskundige hulp moet verzorgen, uiteraard hoe je moet reanimeren en hoe je een AED moet bedienen. Belangstelling laat het ons weten via mail of facebook.
ehbo-horn@familiesmeets.net.


 

Vossen van de Spik.JPG 


 

Senioren vereniging.PNG

 Bedevaart.JPG


 

 Handboog.jpg

Uitslagen bondswedstrijden HBV Wilhelmina:

Het 2e bondsconcours werd gehouden op 23 juni 2019 door HBV “De Vriendenkring” te Leveroy. Het 1e zestal had met 986 punten de 1e plaats gehaald in de Ere Klasse. Tevens waren er 2 persoonlijke prijzen. Maurice Giebels werd hoogste heer in de Ere Klasse met 183 punten en 1e bij de personele prijzen met 49 punten.

Een week later werd het 3e bondsconcours gehouden op 30 juni 2019 door HBV “De Vriendenkring” te Leveroy. Het eerste zestal wist ook hier de 1e plaats te halen in de Ere Klasse met 996 punten. Tevens was er een personele prijs voor Wiel Peeters hij werd 2e in de Ere Klasse met 48 punten. 


 

Jubileum Animato.JPG


 

H3H flyer werving.jpg   


 

 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG