Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

Buurtfeest Mariaput 2018.JPG


 

Napoleon A.JPG

Napoleon B.JPG


 

Logo Handboog.JPG

Het 2e nationaal concours, georganiseerd door HBS “Heidebloem“ uit Roggel werd gehouden op 23 en 24 juni. Het waren ideale temperaturen in het weiland naast het clublokaal. HBV Wilhelmina was met 1 zestal aanwezig en heeft in de Ere Klasse 898 punten geschoten. Helaas vielen ze buiten de prijzen. De jeugd van HBV Wilhelmina heeft ook mee geschoten, en ze hebben hun beste beentje voorgezet. Mike is 3e geworden in de C-klasse met 146 punten!

Mike gefeliciteerd!

HBV-Mike Steijvers 3e in de C-klasse.jpg 


Zangkoor Animato heeft genoten, u ook?

Wat was het fijn om vijf avonden in het kasteelpark van Horn én tijdens de historische optocht voor u te mogen zingen. Maanden hebben wij uitgekeken naar deze fantastische Graafschapspelen. En we hebben er hard voor gerepeteerd.  Gehuld in schitterende kledij (boerse kledij en heuse jonkvrouwe en jonkheer klederdracht) hebben we enkele Middeleeuwse liederen ten gehore gebracht.

Wij hebben als koor heel vaak gehoord dat we zo’n eenheid vormen. U, vrouwen en zeker ook mannen, kunt daar deel van uit maken! Er wordt alweer gerepeteerd (woensdagen 20.15 uur in de Postkoets) voor volgende uitvoeringen…. Welkom, welkom.

Van onze recente optredens zijn foto’s en opnames gemaakt. Kijkt u gerust eens op graafschapsfeestenhorn.nl, de site van 3ML, rtvroermond (tv gemist) en L1.

Toeschouwers in het kasteelpark en langs de route van de historische optocht, dank voor uw luisterend oor!

www.zangkoor-animato.nl

Animato in kasteelpark tijdens Graafschapsfeesten..jpg


 

Logo ZijActief.JPG

03-09 Kerkhof:

Op 3 september beginnen we weer met de activiteiten van ZijActief. We gaan naar het oude kerkhof van Roermond. Daar moet je je voor opgeven en wel voor 25 augustus bij Toos Linssen 0475- 582452. We vertrekken om 17.30 uur vanaf het Van Horneplein. Ook even opgeven of je kan rijden. Diegene die met de fiets willen gaan ook aangeven en zorgen dat je om 18.00 uur aanwezig bent.

 

24-09 Niet aangeboren hersenlatsel:

Deze avond staat in het teken van de hersenen. Henri Honne komt vertellen over Tia´s , hersenbloeding en nog veel meer. Erg interessant. Dit is een open avond dus iedereen is van harte welkom. Het is in de Postkoets en begint om 20.00 uur.

 

 

RSV Haelen..JPG

Afgelopen maandag namen Lynn Diederen en Lieke van Roij deel aan de Ride&Run. Die werd georganiseerd door Ruitersportvereniging Haelen. 
Lynn deed 's ochtends samen met haar vader meel. Ze startten als nummer 7. In het klassement eindigden ze op een tweede plaats. In amper 24 minuten legden ze 5 km door het bos af. Het was afzien voor vader Ralph omdat de bosgrond kurkdroog en mul was.
Daarna nam  Lynn Lieke van Roij met haar pony Claire mee op sleeptouw. Ook zij gingen voor de 5 km door het bos. Lieke en Lynn deden er iets langer over. Het feit dat ze de finish gehaald hebben was voor dit duo belangrijker dan de scoretijd.

 RSV Haelen 2.JPG 


 

Animato Horn.png

Enkele berichtjes vanuit ons koor:

Tijdens de Rabobank Clubkas Actie kan er ook weer op Gemengd Zangkoor Animato gestemd worden. We zouden dit erg waarderen!

Gemengd Zangkoor Animato's website wordt vernieuwd. www.zangkoor-animato.nl

Zin om eens te komen luisteren en wellicht aan te sluiten bij Animato? Woon gerust een repetitie bij! Woensdagavond om 20.15 uur in de Postkoets... Wees welkom!      


 

EST2018.jpg

Europees Schutterstreffen zoekt 1500 vrijwilligers!

Vijf schutterijen uit Leudal zijn gezamenlijk de motor achter de organisatie van het Europees Schutterstreffen Leudal 2018. Deze vijf schutterijen werken achter de schermen al sinds 2014 aan de voorbereidingen van dit mega schuttersfestijn. Nu de datum waarop het Europees Schutterstreffen 2018 gehouden wordt, dichterbij komt, hebben we uw hulp nodig!

Van 17 tot en met 19 augustus 2018 is Leudal gastheer voor het Europees Schutterstreffen 2018. Meer dan 50.000 schutters en andere belangstellenden zullen elkaar dan ontmoeten in Neer. In Neer, op het terrein waar in 2009 het OLS gehouden werd, wordt ook nu het feestterrein ingericht. Ook de grote optocht op zondag is in Neer.
Het Europees Schutterstreffen wordt één keer in de drie jaar gehouden. De schutterijen St. Aldegundis uit Buggenum, St. Severinus uit Grathem, St. Martinus uit Horn, St. Sebastianus uit Neer en St. Petrus uit Roggel zijn er trots op dat het hun samen gelukt is om dit geweldige, internationale evenement naar Leudal te halen. Ze willen er een groot succes voor de hele regio van maken. Daarom nodigen ze verenigingen, stichtingen en inwoners van Leudal uit om hen te helpen.

Informatieavond voor vrijwilligers
Op 18 december 2017 is er om 20.00 uur een informatieavond voor verenigingen die vrijwilligers willen leveren in zaal De Postkoets te Horn. Tijdens deze infoavond praten we u bij over de werkzaamheden, de vergoedingen en de aanmeldprocedure.  U kunt zich voor deze infoavond aanmelden via het aanmeldformulier op www.est2018.eu

Vrijwilligers kunnen de gewerkte uren alleen ten gunste laten komen voor hun vereniging indien de vereniging staat ingeschreven.

Help mee en zet Leudal tijdens dit Europese feest der verbroedering op de kaart!


 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


ILYO zoekt leden:

Arthur de Roode uit Horn is de drijvende kracht van taekwondo vereniging ILYO in Beegden. Een inwoner van Horn dus vandaar dat ik deze advertentie plaats:

Ilyo adv..JPG


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG