Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

Schutterij wk 46.JPG


 

KSV uitsl wk 46.JPG


 

poster zanggroep toesjee optreden december 2019.jpg


 

Samenwerkende buurtverenigingen..JPG

SINT NICOLAAS COLLECTE HORN

Van 11 t/m 16 november a.s. is het weer tijd voor de
Sint Nicolaas-collecte in de kern Horn.

Bestuursleden van uw buurtvereniging komen bij u aan
de deur om het bekende Sint Nicolaas-zakje op te halen.

Het Sint Nicolaas-zakje is afgelopen week bij u thuisbezorgd.

Namens het bestuur van de SSBH
Bij voorbaat dank voor Uw bijdrage!

 

Sint Nicolaasfeest Horn 2019

Op vrijdagmorgen 29 november zal Sint Nicolaas met zijn Pieten ons dorp bezoeken om samen met alle kinderen van Horn het Sint Nicolaasfeest te vieren.
De schoolgaande kinderen tot en met groep 5 zullen onder begeleiding van hun leerkrachten deelnemen aan dit feest. Kinderen die niet op de basisschool De Mussenberg zitten, maar wel in Horn wonen, zijn vanaf 10:00 uur welkom op basisschool De Mussenberg. Dus heeft u nog kinderen thuis tussen 0-7 jaar die dit feest niet willen missen, dan bent u en uw kind van harte welkom.

Omstreeks 10.15 uur vertrek de Sint en Pieten met de kinderen vanaf basisschool in optocht naar de Postkoets. Hier zal het feest verder gaan tot ongeveer 11:45 uur, waarna in optocht gezamenlijk wordt teruggegaan naar de basisschool.

Ook Kinderdagverblijf Ratjetoe is bij dit feest betrokken; ouders/verzorgers van de kinderen zijn hierover geïnformeerd.

Hopelijk kunnen we samen, net als voorgaande jaren, van deze morgen één groot en gezellig feest maken.

Basisschool De Mussenberg
Kinderdagverblijf Ratjetoe
Toneelgroep Spelenderwijs
Bestuur SSBH


Kienen.jpg

EXTRA KIENAVOND OP 13 MEI!!!  


 

Logo ZijActief.JPG 

Dames, vanaf 27 september t/m 11 oktober kunnen jullie weer stemmen op je favoriete vereniging ZijActief. Jullie code komt tzt in de brievenbus vallen. Dus geef je stem aan ZijActief. Voor diegene die geen computer hebben, kan altijd bij een van de leden van de werkgroep terecht.

 

Bezoek met ZijActief de Margriet Winter Fair.

ZijActief Limburg bestaat volgend jaar 90 jaar. Dat willen we op 26 november alvast met jou vieren. Samen brengen we een bezoek aan de Margriet Winter Fair, het leukste overdekte winterfeest van Nederland. Heb je ook zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? In een dagje shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven? Meld je dan snel aan. We vertrekken  in de ochtend met bussen vanuit diverse plaatsen in Limburg. Rond 12.00 uur komen we aan in Den Bosch. We vertrekken om 18.00 uur weer naar Limburg en voor elke deelnemer hebben we een leuke goodiebag.

Aanmelden en betalen kan bij Toos Linsen, ruiterstraat 2. De kosten zijn: € 30,= voor leden en € 35,= voor niet leden. Doe dat voor 25 oktober.


 

Handboog.jpg

Persoonlijke Kampioenschappen 2019:

Tijdens het laatste weekend van augustus werden de persoonlijke kampioenschappen van de bond Gezellig Samenzijn gehouden in Roggel. Een aantal schutters van HBV Wilhelmina namen deel aan het kampioenschap, en met succes!

Op de zaterdag werd Koen Steyvers 3e bij jeugdklasse op 18 meter. Een dag later werd de vader van Koen, Arjen Steyvers, 2e in de 2e Klasse van de Heren. Koen en Arjen van harte gefeliciteerd met deze super prestatie.

 Handboog 2019.JPG


 

RSV Haelen..JPG 

Leudalrit 2019 - Enjoy the Ride

Zondag 6 oktober 2019organiseert Ruitersportvereniging Haelen voor de 43e keer een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal. De route heeft een lengte van 23 km, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden. Voor de beginnende ruiter is een korte route van ca. 5 km uitgezet.

De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, Biesstraat 59

6093 AC Heythuysen. Deze parkeerplaats ligt vlak bij de Busjop, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen. Start is mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet.

De route voert door het bosrijke Leudal. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen.

Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt voor ruiters € 15,-, € 20,- voor aanspanningen en € 10 voor deelnemers aan de korte route. Leden van de KNHS krijgen € 5,- korting.

Koffie, thee of fris en een lekker broodje is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Op de pauzeplaats zijn tegen betaling ook soep, drank en broodjes verkrijgbaar.

INSCHRIJVEN:

Stuur een mail naar info@rsvhaelen.nl en vermeld je naam en eventueel het KNHS nummer. Je kunt het inschrijfgeld overmaken op Rabobank NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder vermelding van Leudalrit en je naam.

Een week van te voren ontvangen deelnemers die zich opgegeven hebben een mail met extra informatie over de rit en startlocatie. Voor meer informatie en actuele updates, zie onze facebook pagina: https://www.facebook.com/events/2190629277655158/

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Pruijsten-Timmermans,

tel. 0475-582634


 

 

Winterfair 1.JPG

 Winterfair 2 .JPG    


 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG