Aangenaam

Op deze pagina komt u meer te weten over mensen die in Horn enige vorm van bekendheid genieten. Wellicht ontdekt u hier zaken die u nog niet wist over de geportretteerden.
De vragen zullen steeds hetzelfde zijn. Aan de hand van 23 vragen krijgt u wellicht een andere kijk op iemand die u al heel lang 'kent'.

In Mönchengladbach, Duitsland, geboren in 1974. In 1978 zijn we, ein Naerse mooder (voor de ouderen onder ons, mijn moeder is een dochter van de herenmodezaak Franssen in de Engelmanstraat), Duitse vader en mijn vier jaar oudere broer (Marcel) naar Neer verhuisd. In Neer ben ik met heel veel plezier opgegroeid. Van de basisschool, naar de MAVO en door naar een grafische opleiding.
In Neer ben ik bestuurslid geweest van de toenmalige KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren). Enigzins vergelijkbaar met Scouting en Jong Nederland. Maar dat Katholieke was al voor ik erbij kwam niet meer van die tijd. Daar ben ik een aantal jaren hoofd organisator geweest van de activiteiten die werden gehouden. In deze tijd heb ik ook de KPJ van Lomm ondersteund in het organiseren van hun activiteiten.
Ik ben mede bestuurslid geweest van diverse internationale jongeren kampen (Een initiatief van KPJ Nederland). Een week kamp met jongeren uit geheel europa en zelfs vanuit de USA, Africa en Australië (+/- steeds 250 jongeren die naar Limburg kwamen voor een leuke kamp week).
Werkzaam was ik altijd als drukker en was bekwaam in diverse soorten druk eigenschappen (ik bespaar u de details).
Helaas ben ik om gezondheidstoestanden in de WAO terecht gekomen. 100% afgekeurd… Iets wat je niemand gunt, maar vooral jezelf niet.
Eind jaren ’90 leerde ik Veronique Maessen kennen, een achter klein kind van ‘de snor van het Brook’. Na een aantal jaren samen in Neer gewoond te hebben hebben we besloten om ons in Horn te huisvesten. Op de Daalakkerstraat 33. Uit deze relatie hebben we onze zoon Oscar (nu 12jr) gekregen. 
In Horn ben ik een jaar of vijf bestuurslid en beheerder van het scoutingebouw geweest.
En toen onstond het idee van de website Haor.nl. Dit was gelijk een succes bij u, en zo ook bij mij, en is dit dus echt een hobby voor mij geworden. Het is soms een drukke bezigheid. Maar ik doe dit graag en dagelijks met heel veel plezier voor u en hoop hier nog vele jaren mee door te gaan!
Gedurende de jaren dat ik in Horn woon heb ik me heel graag voor de Häörder samenleving ingezet. 
En dat zal ik zeker in de toekomst blijven doen! En dat met heel veel PLEZIER!

Häör is mien dörpke!

 

Deze keer in aangenaam:

 Daan 2019. Foto Robert Sanders.jpg

 

Mijn naam is: Daan, Daantje, Haor.nl, Daniel Frost.

Leeftijd: 46?

Geboren in: Mönchengladbach, Duitsland.

Beroep: Webmaster van Haor.nl (maar dat is natuurlijk geen echt beroep…) Was voorheen een offset-drukker.

Hobby: Koken en lekker eten, terrasje pikken (een Erdinger!), concerten, festivals bezoeken/of kijken op tv en natuurlijk m’n website.

Lievelingseten: Mediteriaans, Staek, zelfgemaakte soep en alle stampotten.

Bah: Poep op de stoep.

Hekel aan: Rotzooi/rommel in huis. Verschrikkelijk.

Favoriete boek: Waargebeurde misdaad verhalen. Denk aan de Heineken ontvoering... En alles over psychologie.

Muziek: Van Metallica naar Andrea Berg, van Helene Fischer naar Rammstein… Favorieten zijn wel; Pink Floyd, Leonard Cohen (wat een stem!), Johnny Cash, Bruce Springsteen, The Cure, Rowwen Hèze en natuurlijk The Doors. Grr... te veel om op te noemen. Te weinig plaats hier, ik moet het van de webmaster kort houden... Ben gewoon een muziek liefhebber.

Tv-programma: Reis/natuurprogramma’s.

Beste eigenschap: Behulpzaam.

Slechtste eigenschap: Ben goed in ‘dingen’ vooruit te schuiven. Het komt wel… Maar, ik doe het wel!

Vriendschap is: Elkaar niet vergeten.

Liefde is: Oscar, mijn ouders en mijn broer Marcel.

Politiek is: Interessant. Wat ze er van maken. ..... Hier stond eerst iets anders. Wat is het toch weer een puinhoop!

Häör is: Geweldig! Wil er nooit meer weg. (Alleen via Evers)

Belangrijk is: Geneet van 't laeve zolang este kins.

Onbelangrijk is: Wat anderen over je denken.

Wat altijd moet blijven: De zomer.

Wat veranderen moet: De winter.

Met € 5 miljoen doe ik: Investeren in de familie, vrienden en, ach ja mezelf ook wat gunnen..! Geef heel graag een groot bedrag aan een goed doel, of meerdere. En van de rest... genieten! Toch...

Mijn droom is: Wat minder ziekelijk zijn… Maar hoe zat dat ook alweer; “De meeste dromen…”.