Felicitaties

Wilt u iemand feliciteren met b.v. een (speciale) verjaardag, huwelijk, jubileum, ergens voor geslaagd enz. dan is er op deze pagina plaats voor.

Het leukste is natuurlijk als u bij het bericht een foto en een e-mailadres meestuurt!

Abraham:

Berry Kirkels werd afgelopen zaterdag 50 jaar jong. Als begleider van diverse bands hadden 'De Badmutsen' (sommige leden zijn ook bekend van de band 'Fever of Live') waar Berry zaterdag het geluid voor verzorgde een Abraham op de bühne geplaatst tijdens hun optreden.

Berry Kirkels ziet Abraham. De Badmutesen-gedeeltelijk Fever of Live- hadden een abraham op het podium staan. 09-02-2019..JPG


Gouden bezem:

De Gouden Bezem. Een hoge onderscheiding van De Sjaopswei die maar zelden wordt uitgereikt. Op het 3x11 jarig feest van de Wei kreeg Marlon Van de Venne-Geraedts deze symbolische onderscheiding voor alle verdiensten de ze vanaf het begin van de Wei heeft verricht.

Marlon van de Vennen. Gouden bezem 02-03-2019..jpg


Abraham:

Vrijdag 25 januari zag Jack Kirkels waar de mosterd vandaan komt. Krekel, in de volksmond is al meer dan twintig jaar lid van De Sjaopswei.

Jack Kirkels 50 jaar.jpg


40 Jaar lid van ZijActief:

Bets Engelen, Matti Damen en Mia Kessels. Deze dames zijn dit jaar 40 jaar lid van ZijActief Horn en kregen terecht een bloemetje!

Jubilarissen ZijActief. Bets Engelen, Matti Damen en Mia Kessels. Deze dames zijn 40 jaar lid van ZijActief Horn..JPG


 

70 Jaar lid van KSV:

Mart Janssen was een van de vele jubilarisen die nieuwjaarsdag in het zonnetje werden gezet door hun vereniging KSV Horn. Mart is maar liefst al 70 jaar lid van de voetbalclub. Het terras voor de kantine krijgt vanaf nu een eigen naam.

 Mart Janssen 70 jaar lid bij KSV..JPG

Foto: KSV


Koninklijke onderscheiding: 

Sef Lennards kreeg als jarenlange (28 jaar) vrijwilliger bij de brandweer Roermond en de buurtvereniging (Rochusput) vanavond op de nationale dag van de vrijwilligers een koninklijke onderscheiding.

Dik verdiend!

Foto via: Diana Munnichs-Lennards.

Sef Lennards Koninklijke onderscheiding 07-12-2018..jpeg


Een gouden paar:

Schoondochter Ilse Graef laat weten dat Piet en Els Graef-Huyskens op 04-12-2018, 50 jaar getrouwd zijn!

Piet Graef en Els Huyskens 50 jaar getrouwd. 04-12-2018..JPG


 Schutter van het jaar:

1911-Marjan Derikx 25 ste schutter van het jaar bij schutterij St. Martinus..jpg 

Marjan Derikx is afgelopen zaterdag tijdens de jaarvergadering van schutterij St. Martinus uitgeroepen tot schutter van het jaar.

Foto via de schutterij.


4 x 40 Lid bij Spelenderwijs:

In het laatste septemberweekend heeft toneelgroep Spelenderwijs haar 40 jarig jubileum gevierd met de leden en hun partners. Vier spelers van het eerste uur werden gehuldigd voor hun inzet de afgelopen 40 jaar. Zij ontvingen een vergulde draagspeld van Toneelhuis LFA en een aandenken van Spelenderwijs. Proficiat Tiny Peeters-Smeets, Idy Maessen-Aerts, Antoinette Rooswinkel-Vossen en Fransje Lemmen-Goedemans.

4x40 jaar lid van Spelenderwijs..JPG

Tekst en foto: Spelenderwijs.