Felicitaties

Wilt u iemand feliciteren met b.v. een (speciale) verjaardag, huwelijk, jubileum, ergens voor geslaagd enz. dan is er op deze pagina plaats voor.

Het leukste is natuurlijk als u bij het bericht een foto en een e-mailadres meestuurt!

60 Jarig huwelijk.

Het echtpaar Graef-Tobben is 26-09-2021 60 jaar getrouwd. Dit verdiende natuurlijk een bezoek van de burgemeester en kleinzoon, wethouder. 

Fam. Graef-Tobben 60 jaar getrouwd. 26-09-2021..JPG


Brenn Graef.

Brenn is maandag 09-08-2021 geboren als zoon van Joeri Graef en Britt Graef - Van Dongen. Broertje van Juna.
Met een gewicht van 2790 kwam Brenn om 13:53u. gezond ter wereld in het ziekenhuis van Roermomd.

Proficiat!

Brenn Graef 09-08-2021.JPG


102 jaar!

Mevr. L. Giebels-Delissen mocht 17 juli 102 kaarsjes uitblazen. 

Daarbij ook de eer dat Mevr. L. Giebels-Delissen bij deze de oudste inwoonster van Horn is die nog geheel zelfstandig in haar eigen appartement woont!

Gefeliciteerd!

Mevr. L. Giebels-Delissen. 17-07-1919. Dus 102 jaar. Foto via Gonja..JPG

 Foto: via familie.


Mevrouw Jeanette Terstappen uit Horn (46 jaar) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Jeanette Terstappen Koninklijke onderscheiding.JPG

Jeanette Terstappen werd op zeer jonge leeftijd lid van Koninklijk Erkend Fluit- en Tamboerkorps Excelsior als fluitiste. Al snel raakte ze als vrijwilliger betrokken bij allerlei activiteiten zoals concerten, concoursen en wedstrijden. Sinds 2001 onderhoudt ze de relaties met Nederlandse en Duitse zusterverenigingen. De concertonderhandelingen verlopen vlot dankzij haar. Mede door haar inzet en warme betrokkenheid zijn er grensoverschrijdende samenwerkingen ontstaan en bevorderd.

Sinds 2012 is Jeanette Terstappen bestuurslid van Koninklijk Erkend Fluit- en Tamboerkorps Excelsior. In die functie heeft ze speciale aandacht voor de jeugd, die haar op handen draagt.

Sinds 11 jaar is ze ook lid van het Muziekkorps van Schutterij St. Antonius in Slek-Echt. Ook bij deze vereniging helpt ze bij de organisatie van concerten en andere evenementen zoals de bonds- en schuttersfeesten.

En samen met de andere leden van Joekskapel ‘Loester Good’ levert ze een muzikale bijdrage aan veel  activiteiten in het dorp.

Sinds 2013 is Jeanette Terstappen bestuurslid bij de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), district Roermond. Ze was onder andere secretaris en voorzitter ad interim. In deze rol was ze ook wedstrijdleider bij diverse solisten-, mars- en concertwedstrijden. Sinds de omvorming van de LBT-organisatie van districten naar doelgroepen is ze lid van de doelgroep Show, Mars en Percussie. Vanuit deze rol helpt ze bij de organisatie van diverse muziekwedstrijden door de administratie te verzorgen, gasten te ontvangen en de solisten te begeleiden.