Felicitaties

Wilt u iemand feliciteren met b.v. een (speciale) verjaardag, huwelijk, jubileum, ergens voor geslaagd enz. dan is er op deze pagina plaats voor.

Het leukste is natuurlijk als u bij het bericht een foto en een e-mailadres meestuurt!

 

Jeugdprins 2020.JPG

Prins 2020.JPG


Gouden huwelijk: 

Jos & Tilly Opbroek mochten vrijdag 15 november hun 50ste trouwdag vieren!

Jos & Tilly Opbroek 50 jaar getrouwd. 15-11-2019.jpg


Izzy:

Op 28-10-2019 is Izzy geboren. Dochter van Lex en Michelle en zusje van Lilly. Michelle is de jongste dochter van Harrie en Toos Maessen en woont met partner Lex in Wessem.

Izzy van Michelle Maessen. 28-10-2019.jpg


100 jaar!

Mevrouw Bertha Giebels-Delissen mocht afgelopen dinsdag maar liefst honderd kaarsjes uitblazen! In goede gezondheid kon ze vieren dat ze 17 juli 1919 is geboren. Ze woont nog steeds zelfstandig in haar appartement op Daalakkerserf en is nu de oudste inwoner van ons dorp.
Locoburgemeester Arno Walraven kwam namens de gemeente een bloemetje en een oorkonde brengen.

Mevr. Giebels 100 jaar..JPG


Koningen en Koninginnen: 

2041A-De Winnaars van het dorpsschieten bij de schutter. Dorpskoning Rob Kessel, jeugdkoningin Eva Lintjens en Schutterskoning Casper Hamers..jpg

 2041B- Casper en zijn Koningin Christel van der Linden..JPG

De Winnaars van het dorpsschieten bij de schutterij. Dorpskoning Rob Kessel, jeugdkoningin Eva Lintjens en Schutterskoning Casper Hamers met zijn Koningin Christel van der Linden.


 

Handboog.jpg

Koningschieten 2019 bij Handboogvereniging Wilhelmina Horn:

Op zaterdag 6 April werd het Koningschieten 2019 gehouden in De Postkoets Horn. Het was een gezellige en spannende avond. Na 30 pijlen werden de finales geschoten. 

Bij de jeugd waren Yanick, Joris, Koen en Kathelijn de hoogste 4 jeugdschutters. In de eerste halve finale won Kathelijn met 6-2 van Yanick. In de tweede halve finale won Joris van Koen met 6-4. In de finale was Joris in een uitstekende vorm en versloeg Kathelijn met 6-0! Met deze overwinning werd Joris jeugdkoning 2019!

Na de finales van de jeugd begonnen de finales voor de ouderen. De hoogste vier schutters na 30 pijlen waren Arjen, Maurice, Robert en Davy. De eerste halve finale won Arjen met 7-3 van Davy. De twee halve finale won Maurice van Robert met 7-1. In de finale was Arjen de beste schutter, hij won met 7-1 van Maurice en werd daarmee Koning 2019!

Arjen Steyvers en Joris Teeuwen hartelijk gefeliciteerd met jullie titel!

Koningen handboog..JPG


Abraham:

Berry Kirkels werd afgelopen zaterdag 50 jaar jong. Als begleider van diverse bands hadden 'De Badmutsen' (sommige leden zijn ook bekend van de band 'Fever of Live') waar Berry zaterdag het geluid voor verzorgde een Abraham op de bühne geplaatst tijdens hun optreden.

Berry Kirkels ziet Abraham. De Badmutesen-gedeeltelijk Fever of Live- hadden een abraham op het podium staan. 09-02-2019..JPG


Gouden bezem:

De Gouden Bezem. Een hoge onderscheiding van De Sjaopswei die maar zelden wordt uitgereikt. Op het 3x11 jarig feest van de Wei kreeg Marlon Van de Venne-Geraedts deze symbolische onderscheiding voor alle verdiensten de ze vanaf het begin van de Wei heeft verricht.

Marlon van de Vennen. Gouden bezem 02-03-2019..jpg


Abraham:

Vrijdag 25 januari zag Jack Kirkels waar de mosterd vandaan komt. Krekel, in de volksmond is al meer dan twintig jaar lid van De Sjaopswei.

Jack Kirkels 50 jaar.jpg


 

70 Jaar lid van KSV:

Mart Janssen was een van de vele jubilarisen die nieuwjaarsdag in het zonnetje werden gezet door hun vereniging KSV Horn. Mart is maar liefst al 70 jaar lid van de voetbalclub. Het terras voor de kantine krijgt vanaf nu een eigen naam.

 Mart Janssen 70 jaar lid bij KSV..JPG

Foto: KSV


Koninklijke onderscheiding: 

Sef Lennards kreeg als jarenlange (28 jaar) vrijwilliger bij de brandweer Roermond en de buurtvereniging (Rochusput) vanavond op de nationale dag van de vrijwilligers een koninklijke onderscheiding.

Dik verdiend!

Foto via: Diana Munnichs-Lennards.

Sef Lennards Koninklijke onderscheiding 07-12-2018..jpeg