Bezoekers schrijven

Deze rubriek geeft het woord aan de inwoners van Horn. Hebt u een mening? Bent u het ergens niet mee eens? Bent u teleurgesteld? Hebt u een voorstel aan het Dorpsoverleg of de gemeente Leudal?

Mail uw verhaal aan de redactie: website@haor.nl

Uw bericht mag geen schunnige taal of scheldwoorden bevatten of voor iemand beledigend zijn. Als de tekst beschuldigingen bevat dient dat te worden onderbouwd. Berichten die "anoniem' zijn worden niet geplaatst. Dus zorg ervoor dat altijd uw naam correct vermeld is, en uw woonplaats! Verder mag de tekst niet langer zijn dan 500 woorden.

De redactie behoudt zich het recht voor om teksten te weigeren, in te korten/ of ongewenst taalgebruik te verwijderen. Reageren op de teksten wordt niet gewaardeerd!

Geachte mede bewoners van Haor,

Met verbazing heb ik zaterdag 28 oktober 2023 het artikel gelezen betreffend de hoog water kering op de kemp De gemeente geeft toe dat zij in de fout zijn gegaan. Wat is er nu eenvoudiger, dan een nieuw contract af te sluiten met infra Jan Derx – Roge Teunissen of infra Hendrix
Koop nieuwe lego blokken en laat die door een van de genoemde firma ’s bij dreiging plaatsen in de zomer periode. kunnen deze blokken heus wel bij een van de drie opgeslagen worden.
Maar nee, de gemeen te kiest voor een zand wal met pvc folie bij geval van hoog water. Met het veranderde klimaat is de kans op een of meerdere keren hoog water rieel. Dus meerdere keren een dijk maken van zand met foli.
Het aanschaffen van beton blokken is zeker duur maar dan heb je ook een complete hoog water dijk klaar liggen die op korte termijn geplaats kan worde en ook zekerheid biet

Gemeente denk na bezin voor dat U begint

Chris Gijsen