Häör in beeld

Hier vindt u dagelijks een nieuw beeld van, of met betrekking tot, Häör. Mocht u een foto willen aanleveren, mail deze dan naar mij, met daarbij zoveel mogelijk info en vermeld s.v.p. uw naam. Heeft u de foto niet digitaal, dan wil ik deze graag voor u scannen.

Op de foto zal links onder de tekst 'www.haor.nl' te zien zijn. Uiteraard wordt bij de foto wel altijd de juiste bronvermelding geplaatst.

Foto 3325. Even voorstellen.

Op deze website zullen de komende weken regelmatig de personages uit het toneelstuk "Braodworst met champagne" aan u voorgesteld worden.

Toos stond al bij het nieuws, 16-03-2023, en nu volgen Baer en Otto.

  • Baer Bloem is een goeie lobbes maar hij heeft het nét niet. Hij is soms wat onhandig en heeft zijn zenuwen niet altijd onder controle. Baer is de partner van Toos Jongsma de kroegbazin en Baer wil altijd het beste voor haar. Maar soms pakt dat anders uit.

  • De verkiezingsuitslag is nog maar net bekend of wij kunnen u al kennis laten maken met Otto Walmösse, wethouder in een tijd dat politiek nog niet transparant hoefde te zijn. Opportunist, ritselaar en geheelonthouder op last van de dokter. Alles voor het onkreukbare imago en dan ook vaak geflankeerd door zijn modebewuste echtgenote. Man van statuur, perfectionist, maar soms gaat het toch even mis. En dat met de nieuwe verkiezingen in het vooruitzicht.

     


Voorstellingen zijn op 14, 15, 21, 22 april.

De deuren openen om 19:30 en de aanvang is om 20:00 Kaartjes kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar bij SPAR Vermeulen en via deze link:

https://spelenderwijshorn.blogspot.com/.../online-tickets.

 

Bekijk de foto van: Vandaag   Gisteren   Eergisteren   Drie dagen geleden   Vier dagen geleden