Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

Logo Handboog.JPG

Uitslag 4e bondsconcours:


De 4e en tevens laatste bondsconcours van 2017 werd gehouden op 15-17 juli bij "De Grensschutters" in Haler-Uffelse". HBV Wilhelmina werd met 969 punten 9e in de Ere-Klasse. Daarbij was er ook een persoonlijke prijs voor Sandra van de Laar. Zij werd hoogste schutter bij de Dames in de Ere-Klasse met 174 punten. Sandra gefeliciteerd!
Eind augustus zullen de persoonlijke kampioenschappen plaatsvinden in Heibloem. Hier zullen ook een aantal schutters van HBV Wilhelmina aan deelnemen.


 

KSV wk 27.JPG


 

Logo ZijActief.JPG

OPGELET:

Er zijn nog plaatsen vrij bij de gymclub van ZijActief. Men kan hiertoe contact opnemen met Mattie Daamen. Tel: 0475- 581779 of mattie@daamenhorn.nl.

Ledendag ZijActief Limburg: HILTHO Horst
Happy Beurs Day voor jou en je vriendin, zus en andere leuke vrouwen!

Op dinsdag 10 oktober 2017 gaat ZijActief naar de speciale jubileumeditie van de HILTHO in Horst en jij kunt mee! Het evenement bestaat 50 jaar en is één van de grootste lifestyle beurzen van Nederland. Dit jaar gaat HILTHO ‘Back to the Sixties’. Het wordt een feest van herkenning en verbazing. Laat je verrassen op deze unieke dag!

Met meer dan 350 stands is er veel te zien en te beleven. Test de nieuwste elektrische fietsen, probeer de meest comfortabele bedden en laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van gezonder leven en wonen. Tussendoor rust je uit op een van de vele terrassen en proeverijen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het ZijActief programma
ZijActief heeft een speciaal beursprogramma voor haar deelnemers. Vanaf 10.30 uur ontvangt zij de dames met koffie en thee. Daarna volgt een afwisselend programma inclusief lunch met onder andere de zingende slager uit Horst, leuke anekdotes over Ghielen Touringcarbedrijf en ludieke en serieuze gedichten door ZijActief lid Annelies Hermans. In de middag bezoekt de groep het lifestyle evenement. 

Meld je nu aan!
Geef je snel op voor deze dag! Dit kan bij het secretariaat, Jetske Gilsing, ggil@ziggo.nl, Rijksweg 34, tel. 582053 uiterlijk woensdag 6 september 2017. Deelname kost €20,-, dit is inclusief entree, lunch en consumptiebon. Niet-leden betalen €25,-. De kosten voor de busreis zijn €9,- (opstapplek Baexem, Baexemerhof). Kom je liever met de auto, dan kost het parkeren €5,-.

S.v.p. bij opgave betalen en aangeven of je met de bus of met eigen vervoer komt. 


 

 Mariaput Eynderhof.jpg


 

Mariaput.jpg 

 


 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG


 

Logo EHBO.JPG

 

Presentatie E.H.B.O. bij ZijAktief afd. Horn.

 

Op maandag 24 april werd door E.H.B.O. vereniging Horn op verzoek van  ZijAktief afd. Horn een uiteenzetting gegeven over alles wat met Eerste hulp te maken heeft en kan hebben.
Op een interactieve manier werd door Louis Vermeulen deze avond verzorgd. Alle facetten van eerste hulp kregen de nodige aandacht. Zo werd er ingegaan op de 5 belangrijkste handvaten waar een E.H.B.O.’r zich aan dient te houden, tevens werd er uitleg gegeven over alles wat met insecten beten te maken had.
Ook werd er aandacht besteed aan de verzorging van wonden en botbreuken. Belangrijke levensreddende handelingen bij flauwvallen en bewusteloos raken, passeerden de revue. Ter plekke werden de handgreep van Rautek(wegslepen van slachtoffer) en de handgreep van Heimlich (verslikking) voorgedaan met een slachtoffer uit de aanwezigen. Tevens werd een slachtoffer in stabiele zijligging gelegd en ook hier werd de nodige uitleg over gegeven.
Last but not least werd ruime aandacht besteed aan reanimatie en alle in en outs die hier mee te maken hebben zoals melding, daadwerkelijk reanimeren en de aanwezige defibrillator gaf zelf uitleg aan alle aanwezigen hoe je te werk dient te gaan met dit levensreddend apparaat.
Van de vragenmogelijkheid werd ruimschoots gebruik gemaakt. Aan het einde van de avond werd nog medegedeeld dat onze vereniging in het najaar voor een zeer gereduceerde prijs een E.H.B.O. cursus gaat verzorgen in Horn, uiteraard inclusief hartreanimatie.
Onder applaus werd Louis Vermeulen bedankt voor zijn duidelijke uitleg over alles wat met eerste hulp te maken heeft. 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


ILYO zoekt leden:

Arthur de Roode uit Horn is de drijvende kracht van taekwondo vereniging ILYO in Beegden. Een inwoner van Horn dus vandaar dat ik deze advertentie plaats:

Ilyo adv..JPG


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG