Verenigingen

Op deze pagina wordt het Häörder verenigingsnieuws geplaatst. Plaatsing is kostenloos en wordt zonder tekstuele aanpassing geplaatst.

 

KSV 47A.JPG

KSV 47B.JPG


 

Concert Jeugdharmonie 20171124.jpg


 

Logo De Molens.png

Beste buurtgenoten,

In week 46, 13-19 november, zullen de bestuursleden de jaarlijkse contributie (€10,-) bij u komen ophalen.
Dit doen we samen met het ophalen van het Sint Nicolaas zakje.

Het bestuur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buurtvereniging ”de Molens” organiseert voor haar leden op woensdagavond 22 november …..Kienen! bij  Hotel “De Abdij” van 20.00 tot + 22.30 uur.

De kaarten kosten € 0,50 per kaart. Mooie prijzen!

Gaarne aanmelden middels onderstaande strook, tot uiterlijk zondag 19 november bij:       

Petra vd Velden, Mussenberg 1
Nico Theunissen, Hagelkruis 72

P.S.: s.v.p. zelf fiches meenemen!!!


 

Samenwerkende buurtverenigingen..JPG

 

SINT NICOLAAS FEEST 2017:

Op vrijdagmorgen 1 december zal Sint Nicolaas met zijn Pieten ons dorp bezoeken om samen met alle kinderen van Horn het Sint Nicolaasfeest te vieren.
De schoolgaande kinderen tot en met groep 5 zullen onder begeleiding van hun leerkrachten deelnemen aan dit feest. Kinderen die niet op de basisschool De Mussenberg zitten, maar wel in Horn wonen, zijn vanaf 10:00 uur welkom op basisschool De Mussenberg. Dus heeft U nog kinderen thuis tussen 0-7 jaar die dit feest niet willen missen, dan bent U en uw kind van harte welkom.
Vanaf 10.15 uur vertrek de Sint en Pieten met de kinderen vanaf basisschool in optocht naar de Postkoets. Hier zal het feest verder gaan tot ongeveer 11:45 uur, waarna in optocht gezamenlijk wordt teruggegaan naar de basisschool.
Ook Kinderdagverblijf Ratjetoe is bij dit feest betrokken;  ouders/verzorgers van de kinderen zijn hierover geïnformeerd.

Hopelijk kunnen we samen, net als voorgaande jaren, van deze morgen één groot en gezellig feest maken.

Basisschool De Mussenberg
Kinderdagverblijf Ratjetoe
Toneelgroep Spelenderwijs
Bestuur SSBH 


 

Logo ZijActief.JPG

 

OPGELET:
Er zijn nog plaatsen vrij bij de gymclub van ZijActief. Men kan hiertoe contact opnemen met Mattie Daamen. Tel: 0475- 581779 of mattie@daamenhorn.nl.

27-11: Jaarlijkse Sinterklaaskienavond, maar dan anders
Op 27 november is onze jaarlijkse kienavond om 20.00 uur (let op de tijd!) in MFC De Postkoets. Deze keer in een andere opzet, dus laat je verrassen!!
Neem a.u.b. zelf een pen mee!!

18-12: Kerstviering
De kerstviering begint om 19.30 uur in MFC De Postkoets en zal worden opgeluisterd door Smartlappenkoor “Om te zumpe” uit Baexem.
Voor een hapje en koffie/thee wordt gezorgd.
Opgeven uiterlijk 11 december bij Bep Clout, tel. 582359, Kemp 15, janclout@ziggo.nl.


 

 

RSV Haelen..JPG

De 41e editie van de Leudalrit was een groot succes. Vanuit de Busjop in Heythuysen trokken zondag 1 oktober 20 koetsen en ruim 70 ruiters het Leudal in. Vanwege het weer was het topdrukte in het bos. Mensen genoten van de paardensport. De ene door ernaar te kijken. De ander door zelf mee te rijden.
Voor de allerjongste deelnemers was een korte Leudalrit, een Bixie-rit uitgezet. Het was voor de meeste deelnemers de eerste keer dat samen met familieleden meereden.
18 ruiters lieten zich vergezellen door een hardloper. Zij deden mee aan de Ride&Run over een afstand van 5 of 10 km. 
De Leudalrit is een jaarlijks terugkerend evenement dat niet zonder de medewerking van Staatsbosbeheer en de gemeente Leudal, ondernemers en vrijwilligers georganiseerd kan worden. 

Coby Pruijsten en Lynn Diederen zetten de beste tijd neer in de 5km Ride&Run. Het was een heel gezellig evenement, georganiseerd door Ruitersportvereniging Haelen. 

RSV-b.JPG

RSV-a.JPG

 


 

Napoleon wk39a.jpg   


 

Logo Handboog.JPG

Uitslag 4e bondsconcours:


De 4e en tevens laatste bondsconcours van 2017 werd gehouden op 15-17 juli bij "De Grensschutters" in Haler-Uffelse". HBV Wilhelmina werd met 969 punten 9e in de Ere-Klasse. Daarbij was er ook een persoonlijke prijs voor Sandra van de Laar. Zij werd hoogste schutter bij de Dames in de Ere-Klasse met 174 punten. Sandra gefeliciteerd!
Eind augustus zullen de persoonlijke kampioenschappen plaatsvinden in Heibloem. Hier zullen ook een aantal schutters van HBV Wilhelmina aan deelnemen.  


 

Beugelen A.JPG

 Beugelen B.JPG 


 

Ledenwerving drumband.JPG  


 Badminton.jpg  


ILYO zoekt leden:

Arthur de Roode uit Horn is de drijvende kracht van taekwondo vereniging ILYO in Beegden. Een inwoner van Horn dus vandaar dat ik deze advertentie plaats:

Ilyo adv..JPG


HBV Wilhelmina zoekt leden:

 

HBV Wilhelmina.JPG 


Blaere & Vertaere zoekt nieuwe leden:

 

Leden Blaere.JPG