Column week 09-2019.

Politiek-kenners Arno Walraven en Michel Graef zullen hier bij toerbeurt, elke zondag, een column in de vorm van een briefwisseling schrijven met betrekking tot ‘van alles’ wat zich in Horn afspeelt. Ik laat de artistieke vrijheid geheel aan hen over en heb zelf geen invloed op hetgeen zij schrijven. Ik wens u veel plezier met het lezen van hun gedachtewisseling!

  Arno Walraven.jpg Dhr Michel Graef.jpg  
  Arno Walraven Michel Graef  

Vervanger

Michel, Continuïteit is belangrijk. De motor mag niet stagneren. Wat is het dan fijn  dat je als columnist kunt terugvallen op een uitstekende standby, een goeie vervanger. Ik geef de pen nu door aan je broer Joeri, Prins van de Sjaopsköp. Buiten mijn broer Jan en ik wéér twee schrijvende broers in Horn. Het is geen sprong in het diepe. Nee, ik kén hem. Hij heeft bij mij in de klas gezeten, net als jij. Met een gerust hart laat ik de column een keer (of twee?) aan hem over. Dan zal hij de smaak wel te pakken hebben. In de drukste periode. Maar mensen met de minste tijd presteren het beste. Heel veel succes, Joeri. En bedankt. Neet twiefele; dóón!

Arno Walraven, 19-2-19

 

Beste Arno,

Wat mooi dat ik hier te gast mag zijn en nog mooier is te horen dat jouw operatie goed gegaan is. Als er een iemand is die weet dat gezondheid niet vanzelfsprekend is is het mijn adjudant wel! Maar wij leven in een welvarend land met goede zorg. Gelukkig, want zou mijn adjudant nu niet kunnen missen. De prins dienen is namelijk geen makkelijke taak, je moet uit het juiste hout gesneden zijn, daar weet jij Arno alles van! Denk zelfs dat als je met een knipoog kijkt onze bomen niet ver van elkaar afstonden! Dit weekend mogen we na een spetterend weekend met bonte avonden naar de bonte avond in Hornerheide want ook zij hebben het verdiend te mogen genieten van al dat goeds dat de Hornse revue passeert. Ook zijn we benieuwd naar de bruiloft van Kim en Thomas. Ook al is in het onecht dat maakt het niet minder mooi! Arno wij gaan genieten, want ook al ben je herstellende je zou het niet anders willen.

NEET TWIEFELEN DOON!!!

Prins Joeri.