Column week 08-2018.

Politiek-kenners Arno Walraven en Michel Graef zullen hier bij toerbeurt, elke zondag, een column in de vorm van een briefwisseling schrijven met betrekking tot ‘van alles’ wat zich in Horn afspeelt. Ik laat de artistieke vrijheid geheel aan hen over en heb zelf geen invloed op hetgeen zij schrijven. Ik wens u veel plezier met het lezen van hun gedachtewisseling!

  Arno Walraven.jpg Dhr Michel Graef.jpg  
  Arno Walraven Michel Graef  

Dag Arno,

"Laot gaon, 't is inderdaad zoae gedaon!" De Vastelaovendj is weer voorbij gevlogen. Toch was hij -zoals elk jaar- precies lang genoeg, al krijgen sommige mensen er nooit genoeg van. Zo is er op de donderdag na de Vastelaovendj een bal speciaal voor de kasteleins die hebben moeten werken. Er komen echter niet alleen horecalui, Bacchus Lars was er ook gesignaleerd. Dat is pas echt er geen genoeg van kunnen krijgen.

Nu de Vastelaovendj erop zit barst het verkiezingsgeweld pas echt los. Weinig tijd om bij te komen dus. Ook dit weekend mochten we op pad; borden plaatsen, posters plakken en folders uitdelen. En misschien nog wel het belangrijkste, de straat op en in gesprek gaan met mensen. De komende tijd zal de kiezer mij dus overal voorbij zien vliegen. Spreek me gerust aan of beter nog, neem contact op. Geen mogelijkheid zullen we onbenut laten. Zeker nu de concurrentie fors is in Horn. Op politiek gebied zit er hier iets in de grond blijkbaar. Dat is alleen maar mooi, het laat zien zien dat Horn bevlogen en betrokken is. Precies zoals ik het ken.

Die betrokkenheid zal ook blijken op 5 maart als de ondernemersvereniging een verkiezingsavond organiseert. Een mooie gelegenheid om over de toekomst van Horn te praten. Een trouwe lezer van de column zal zich ongetwijfeld al enkele ideeën kunnen herinneren. Die gedachten en suggesties zou ik eens moeten bundelen in een wat langer betoog. Laten we dat stof tot nadenken noemen of -beter nog- huiswerk. Heb ik tenminste wat te doen op de spaarzame momenten dat ik thuis ben de komende weken.

Groet Michel